plny-hrniec_transparent_negativ.png

Takto pripravuje cestoviny len málokto: Sú také chutné, že ich pripravujem takmer každý deň!

Pripravte si doma cestovinovú omeletu podľa nášho zaujímavého a rýchleho receptu.

Recept mám od mojej švagrinej, často ho pripravujem na večeru a doma si ho nevieme vynachváliť.

 

 

Famózny recept na cestovinovú omeletu z youtube kanála Nur’un Nefis Yemek Tarifleri 2.

Potrebujeme:

250 g špagiet

1 ČL soli

3 vajcia

1 čajový pohár mlieka (100 ml)

1 čajový pohár jogurtu (98 g)

1 čajový pohár rastlinného oleja (100 ml)

1 ČL mletého čierneho korenia

1 ČL mletej papriky

smotanový syr

petržlenovú vňať

1 ČL masla

syr čedar

1-2 PL rastlinného oleja

 

 

Postup:

V hrnci zohrejeme vodu a pridáme soľ.

Do vriacej vody vložíme špagety a uvaríme.

Cestoviny scedíme do misky a necháme vychladnúť.

V samostatnej miske vyšľaháme vajcia.

 

 

Rozšľahané vajcia nalejeme do misky so špagetami.

Pridáme mlieko a jogurt.

 

 

Nalejeme olej.

Dôkladne premiešame.

 

Pridáme čierne korenie a papriku.

Zamiešame a necháme 5 minút odstáť.

 

Do samostatnej misky pridáme syr a petržlenovú vňať.

Dôkladne premiešame.

 

 

Panvicu vymastíme zmäknutým maslom.

Pridáme polovicu cestovín.

 

 

Rukou nanesieme syrovú zmes (viď video).

Naukladáme plátky syra.

 

 

Pridáme zvyšok špagiet a zarovnáme.

Panvicu prekryjeme pokrievkou a na miernom ohni varíme do zlatista.

 

 

Cestoviny vyberieme pomocou taniera.

Panvicu naolejujeme a cestoviny uvaríme aj z druhej strany na miernom ohni do zlatista.

 

 

Môžeme servírovať.

 

 

Prajeme vám dobrú chuť!

Video návod:

 

 

 

Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: tjn
Foto: tjn
Foto: tjn
Foto: pixabay
Foto: tjn
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: tjn
Foto: pexels

Najlepšie recepty na dnes