Zmäknuté maslo vyšľaháme s cukrom, jedno po druhom zašľaháme do zmesi vajcia. Nakoniec pridáme sypké prísady a vymiešame jednotné cesto. Navrstvíme do vymastenej a múkou vysypanej formy (26 cm) a dáme piecť na 20-25 minút (teplota pečenia cca 180 stupňov). Pečieme dozlatista.
Necháme vo forme vychladnúť 10 minút a potom vyberieme z formy. Necháme vychladnúť.
Ovocie nakrájame na kúsky. Vychladnutý korpus dáme späť do formy a pokvapkáme trochou džúsu alebo mleka a uložíme naň ovocie. Na krém len vyšľaháme tvaroh so šľahačkou a osladíme podľa chuti – ak je krém až príliš tuhý, pokojne pridajte aj lyžicu alebo dve bieleho jogurtu). Nakoniec vmiešame stužovač za studena (prirpavíme ho podľa návodu na obale). Krém navrstvíme na korpus s ovocím (steny fromy môžeme trochu pomastiť, aby sa krém nelepil na boky). Dáme vychladiť a môžeme podávať.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)