plny-hrniec_transparent_negativ.png

Najrýchlejšia a najlacnejšia PIZZA z mixéra (5 minút): Doniesla som ju na oslavu a každý pýtal recept!

Pizza z mixéra pripravená za 5 minút.

Nepoznám nikoho, kto by nemal rád pizzu, či už pripravenú doma alebo kupovanú.

 

 

Ponúkame vám jednoduchý a lacný recept na najlahodnejšiu pizzu, akú ste doteraz ochutnali.

Nenáročný recept na najchutnejšiu domácu pizzu z youtube kanála Prato do dia.

Potrebujeme:

2 vajcia

1/2 šálky rastlinného oleja

1 šálku mlieka

1 PL soli

1 PL suchého droždia

 

 

2 šálky hladkej múky

1 balenie paradajkového pretlaku

šunku

plátkový syr

paradajku

cibuľu

oregano

olivový olej

Postup:

Do mixéra pridáme vajcia a nalejeme olej.

Potom pridáme mlieko.

 

 

Pridáme soľ a droždie, vrch mixéra prikryjeme.

Zmes šľaháme jednu minútu.

 

 

Po uplynutí doby nasypeme múku.

Vyšľaháme riedke cesto.

Formu na pizzu potrieme olejom a posypeme múkou.

 

 

Do formy nalejeme cesto a rovnomerne zarovnáme.

Potom formu vložíme do predhriatej rúry.

Pečieme 15 minút pri teplote 180°C.

 

 

Po uplynutí doby potrieme cesto paradajkovým pretlakom.

Naukladáme plátky šunky.

Potom naukladáme plátkový syr.

 

 

Ďalej naukladáme plátky paradajky a cibuľové krúžky.

Podľa chuti posypeme oreganom.

Polejeme trochou olivového oleja.

 

 

Formu vložíme späť do rúry.

Pečieme ďalších 15 minút pri teplote 180°C.

Po upečení môžeme servírovať.

Prajeme vám dobrú chuť!

Video návod nájdete TU

Druhý recept na tekutú pizzu za 5 minút

Osobne som vyskúšal už dosť receptov na domácu pizzu a tento bol z nich rozhodne jeden z najlepších.

 

 

Rýchly recept na chutnú domácu pizzu z youtube kanála Tutti a Tavola.

Potrebujeme:

Na formu s priemerom  26-28 cm

250 g hladkej múky

250 g vody

1 ČL kryštálového cukru

1 ČL soli

1 PL extra panenského olivového oleja

8 g prášku do pečiva

paradajkovú omáčku (ochutenú soľou, olejom a bazalkou)

mozzarellu

bazalku

oregano

olivový olej

čili papričku

Postup:

Do misky nalejeme vodu izbovej teploty.

Pridáme cukor.

Potom pridáme soľ a zamiešame.

Nalejeme olej a premiešame.

Počas miešania postupne po častiach pridávame múku.

Pridáme prášok do pečiva a lyžičkou premiešame.

 

 

Formu na pizzu vymastíme olejom.

Posypeme múkou.

Nalejeme všetko cesto.

Na cesto nanesieme paradajkovú omáčku.

Posypeme oreganom.

Polejeme olejom.

 

 

Cesto vložíme do predhriatej rúry.

Pečieme 15-20 minút pri teplote 220°C.

Po uplynutí doby vyberieme formu s pizzou z rúry.

 

 

Posypeme nastrúhaným syrom.

Naukladáme listy bazalky.

Posypeme oreganom.

 

 

Pizzu opäť vložíme do predhriatej rúry.

Pečieme ďalších 10-15 minút pri teplote 220°C.

Po upečení vyberieme pizzu z rúry.

 

 

Nakoniec pizzu dochutíme bazalkou a kúskami čili.

Necháme vychladnúť.

Môžeme servírovať.

 

 

Prajeme vám dobrú chuť!

Video návod:

 

 

 

Foto: pexels
Foto: tjn
Foto: pixabay
Foto: tjn
Foto: pexels
Foto: pixabay
Foto: tjn
Foto: pexels
Foto: unsplash
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: unsplash
Foto: pixabay
Foto: unsplash

Najlepšie recepty na dnes