plny-hrniec_transparent_negativ.png

Tajomstvo, ako pripraviť NAJJEMNEJŠIE hovädzie mäsko: Rýchle a jednoduché – rozpadá sa na jazyku!

Bojíte sa, že hovädzie mäso bude tuhé?

Máme rpe vás skvelý recept, s ktorým bude jemné a lahodné, doslova ako masielko.

 

 

Držte sa tohoto postupu a neexistuje, že by sa vám nevydarilo.

Potrebujeme:

10 plátkov hovädzie zadné

250 ml olej

1 ks cibuľa

4 strúčiky cesnak

1 lyžička mletá sladká paprika

1 lyžička korenie gyros

podľa chuti soľ

1 lyžica solamyl

Na podávanie:

 

 

Cibuľa

Príloha podľa chuti:

Zemiaky

Ryža

Cestovina

Postup:

Marináda:

 

 

Do nádoby nalejeme olej.

Pridáme 4 strúčiky prelisovaného cesnaku, papriku, gyros korenie, solamyl, soľ podľa chuti.

Premiešame.

 

 

Mäso naklepeme a postupne namáčame do marinády.

Ukladáme do nádoby na seba, prikryjeme pokrievkou.

 

 

Necháme odstáť v chlade do druhého dňa.

Olej zlejeme a na panvici rozpálime.

Opečieme každý plát mäsa z oboch strán.

 

 

Ukladáme do zapekacej nádoby, každú vrstvu posypeme nakrájanou cibuľou, zalejeme zvyšnou marinádou, výpekom a vodou po povrch mäsa.

Pečieme prikryté v rozohriatej rúre do mäkka.

Teplota 200 ° C.

 

 

Časť vody sa odparí, omáčku podľa potreby ešte môžeme zahustiť solamylom a dosoliť podľa chuti.

Na podávanie:

1 cibuľu si nakrájame na kolieska.

 

 

Osmažíme na oleji dozlatista.

Mäso podávame posypané cibuľkou a s prílohou podľa chuti.

 

 

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

 

Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pexels
Foto: pexels
Foto: pixabay
Foto: pixabay

Najlepšie recepty na dnes