Vynikajúci recept z karfiolu – žiadne vyprážanie ani trojobal a máte perfektnú večeru.
Toto jedlo robím vždy, keď je doma karfiol.
Tento recept sme pre vás našli na youtube.
Potrebujeme:
Karfiol – ½ kus
Vajcia – 2 kusy
Múka hladká – 50 g
Petržlen – 1 zväzok
Čierne korenie – ½ čajovej lyžičky
Soľ – 1 čajová lyžička
Olej na vyprážanie – 2 lyžice
Postup:
Pripravíme si karfiol a zbavíme ho listov.
Nastrúhame karfiol.
Nakrájame petržlenovú vňať.
Pridáme petržlenovú vňať, vajcia, soľ, čierne korenie.
Nakoniec pridáme aj múku a dobre premiešame.
Panvicu vymastíme rastlinným olejom.
Rozložte zmes na panvicu.
Smažte na strednom ohni, zakryté 7 minút.
Prevrátime, pečieme ďalších 7 minút.
Prajeme vám dobrú chuť! :-)
Video návod:
Foto: youtube/Rýchle a chutné
Foto: youtube/Rýchle a chutné
Foto: youtube/Rýchle a chutné
Foto: youtube/Rýchle a chutné
Foto: youtube/Rýchle a chutné
Foto: youtube/Rýchle a chutné
Foto: youtube/Rýchle a chutné
Foto: youtube/Rýchle a chutné
Foto: youtube/Rýchle a chutné
Foto: youtube/Rýchle a chutné
Foto: youtube/Rýchle a chutné
Foto: youtube/Rýchle a chutné