Výborný recept na mäsko a zemiaky z panvice v minútkovom prevedení.
Recept sme našli na youtube.
Potrebujeme:
5 plátkov bravčového karé
Soľ
čierne korenie
Olej
Cibuľa
8 šampiňónov
Petržlen
Olej
200 ml smotany na šľahanie
7 zemiakov
Červená paprika,
Vetvička rozmarínu
Vetvička tymianu
2 strúčiky cesnaku
Kôpor
Postup:
Mäso nakrájame a pod fóliou naklepeme.
Ochutíme soľou a korením.
Na panvici s olejom osmažíme z oboch strán.
Vyberieme z panvice, preložíme na tanier a výpek necháme v panvici.
Cibuľu, huby aj petržlen si nakrájame.
Vo výpeku z mäsa osmažíme cibuľu (môžeme pečete pridať olej).
Pridáme huby, nakrájaný cesnak a ochutíme soľou a koreninami.
Prilejeme smotanu a premiešame, necháme zovrieť a pridáme mäso.
Dusíme spolu asi 15-20 minút.
Medzitým si na samostatnej panvici pripravíme zemiaky.
Zemiaky nakrájame, ochutíme soľou, koreninami, na oleji osmažíme, pridáme tymián, rozmarín.
Keď sú zemiaky hotové, posypeme ich petržlenovou vňaťou a podávame ich s mäskom.
Prajeme vám dobrú chuť! :-)
Video návod:
Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.