Vynikajúci recept na lahodné krémové cestoviny, ktoré si môžete pripraviť aj doma bez toho, aby ste chodili do reštaurácie.
Tieto slávne cestoviny vás oslovia nielen vďaka svojej jedinečnej chuti, ale hlavne svojou jednoduchosťou.
Famózny recept na legendárne cestoviny s kuracím mäsom z youtube kanála herzhaft und lecker.
Potrebujeme:
420 g kuracích pŕs (2 ks)
200 g šampiňónov
soľ
mleté čierne korenie
250 g cestovín fettuccine
3 strúčiky cesnaku
450 ml smotany na varenie
70 g parmezánu
petržlenovú vňať
3 PL olivového oleja
maslo
1 cibuľu
Postup:
Kuracie prsia nakrájame na tenšie plátky.
Na panvici zohrejeme olivový olej.
Vložíme kuracie prsia.
Mäso osolíme.
Posypeme čiernym korením.
Zamiešame a smažíme do zlatista asi 5-7 minút.
Upečené mäso preložíme do taniera.
Do panvice nalejeme olej.
Roztopíme maslo.
Cibuľu nakrájame na kocky.
Pridáme do panvice a premiešame.
Smažíme 2-3 minúty.
Šampiňóny nakrájame na plátky.
Vložíme do panvice a zamiešame.
Smažíme 5-7 minút.
Do hrnca na sporáku nalejeme vodu.
Pridáme cestoviny, soľ a zamiešame.
Varíme al dente.
Cesnak roztlačíme na tvrdej podložke.
Nožom nasekáme na drobno.
Cesnak pridáme do panvice s šampiňónmi a zamiešame.
Smažíme jednu minútu.
Pridáme smotanu.
Dochutíme soľou a čiernym korením.
Premiešame a varíme 4 minúty.
Pridáme nastrúhaný parmezán.
Zamiešame a varíme 3-4 minúty.
Po uplynutí doby pridáme do zmesi kuracie mäso.
Premiešame a varíme 3-4 minúty.
Na tvrdej podložke nasekáme petržlenovú vňať.
Pridáme do omáčky a premiešame.
Nakoniec pridáme uvarené cestoviny.
Dôkladne zamiešame a môžeme servírovať.
Prajeme vám dobrú chuť!
Video návod:
Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.