Výborný tip na slávnostný obed, ale aj chutné jedlo na bežný deň.
Mäsko stačí naplniť, obaliť a zaliať smotanovou omáčkou.
Potom šup do rúry a perfektný obed pre celú rodinu je na svete!
Najlepšie nápady na váš e-mail
Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.
Potrebujeme:
5-6 ks bravčových plátkov – karé, stehno…
5-6 plátkov šunky
5-6 plátkov syra
Vegeta
Na obaľovanie:
Hladkú múku
3 vajcia
Strúhanku
Olej
Na omáčku:
200-300 ml kyslej smotany
2 vajcia
100 ml bieleho vína
Štipku soli
Postup:
Mäso zľahka rozklepeme.
Posypeme vegetou.
Teraz do vnútra vložíme plátok syra a šunky.
Zabalíme.
Mäsko obalíme v trojobale ako klasické rezne a opražíme na rozpálenom oleji.
Prebytočný olej odstránime papierovým obrúskom.
Mäsko uložíme do zapekacej misy.
V miske zmiešame smotanu s rozšľahanými vajíčkami, vínom a štipkou soli.
Potom omáčku prelejeme cez mäso.
Vložíme do vyhriatej rúry.
Pečieme pri teplote 180 stupňov asi 20 minút.
Prajeme vám dobrú chuť! :-)