Jednoduchá a chutná večera, ktorú určite ocení každý, kto nechce tráviť dlhý čas prípravou zložitej večere. Pripravte výdatné a chutné jedlo na štýl obľúbených karbonátok a to celkom bez mäsa!
Potrebujeme:
15 vajec
2 veľké cibule nakrájané nadrobno
3 rožky natrhané na kúsky a namočené v mlieku
Zväzok petržlenovej vňate nakrájanej nadrobno
3 strúčiky cesnaku
Najlepšie nápady na váš e-mail
Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.
Soľ, korenie
Strúhanku
Olej na vyprážanie
Postup:
Cibuľu orestujeme na malom množstve oleja dozlatista. Pridáme 14 vajec a pripravíme klasickú praženicu. Do hotovej praženice pridáme cesnak, namočené rožky, surové vajíčko, petržlenovú vňať, soľ a korenie.
Hmotu premiešame a mokrými rukami tvarujeme jednotlivé karbonátky. Obalíme v strúhanke a vyprážame na rastlinnom oleji dozlatista.
Prebytočný olej odstránime papierovým obrúskom.
Prajeme vám dobrú chuť! :-)
zdroj: receptneked