Vynikajúci obed v minútkovej úprave.
Aj tuhé bravčové karé sa bude len rozpadať na jazyku.
Poradím vám, ako na to!
Najlepšie nápady na váš e-mail
Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.
Potrebujeme:
600 g bravčové karé
300 ml mlieko
100 g hladká múka
4 ks cesnakové strúčiky
100 g mletá paprika
podľa chuti soľ
podľa chuti korenie
olej
Na ozdobenie:
petržlenová vňať nakrájaná nadrobno
Príloha:
opekané zemiaky
Postup:
Mäso si nakrájame na plátky.
Pod fóliou naklepeme.
Ochutíme trochou soli a korením.
Do samostatnej misky si nalejeme mlieko.
Do mlieka pridáme pretlačené strúčiky cesnaku.
Pridáme soľ a papriku.
Dobre premiešame.
Rezne namočíme do zmesi.
Odložíme takto do chladničky do druhého dňa.
Na druhý deń si nachystáme panvicu.
Zahrejeme na nej olej.
Rezne vyberieme v dostatočnom predstihu z chladničky a opekáme z oboch strán dozlatista.
Ide o minútkovú úpravu, takže obed máte hotový takmer okamžite.
Už len príloha a môžete podávať.
Mäsko je fantasticky jemné a lahodné.
Na tanieri zvyknem ešte ozdobiť petržlenovou vňaťou.
Prajeme vám dobrú chuť! :-)