Predstavujeme vám lahodný dezert bez želatíny pripravený iba za 5 minút (plus čas chladenia)!
Rýchla čokoládová pochúťka k čaju alebo káve.
Veľmi chutné a ľahké na prípravu.
Najlepšie nápady na váš e-mail
Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.
Recept sme našli na youtube.
Potrebujeme:
-400 ml mlieka;
-3 lyžice kukuričného škrobu
-2 čokolády (180 g);
Postup:
1. Nalejte mlieko a kukuričný škrob do hrnca.
Miešajte, kým sa škrob nezapracuje do mlieka.
2. Pridajte 2 nalámané čokolády.
Dajte oheň.
3. Priebežne miešajte na strednom ohni.
4. Zmes privedieme k varu a stiahneme oheň.
Získate hustý, lesklý a homogénny krém.
5. Krém rozdelíme do silikónových foriem.
6. Chladíme 30-40 minút.
Vyberte dezert zo silikónových foriem.
Vychutnajte si vynikajúci rýchly dezert.
Prajeme vám dobrú chuť!
Video návod: