Fantasticky chutné a šťavnaté obložené rezne na plechu. Stačí vám len pár prísad, ktoré určite nájdete u vás v chladničke a 4 kúsky bravčového mäsa. Samozrejme, tento recept môžete vyskúšať aj s kuracím, či morčacím mäsom a prípadne experimentovať aj s prísadami a koreninami na ochutenie. Výsledok je zakaždým fantastický.
Potrebujeme:
4 kúsky bravčového mäsa – stehno, karé alebo krkovička
Korenie na bravčové mäso/grilovacie korenie
Cherry paradajky
1 väčšia cibuľa
Kyslá smotana alebo majonéza
Najlepšie nápady na váš e-mail
Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.
Strúhaný syr
Postup:
Bravčové mäso si pod fóliou naklepeme na tenko, ochutíme korením (ak používate korenie s obsahom soli, už netreba dodatočne soliť).
Uložíme na plech zľahka potretý olejom, prípadne vyložený papierom na pečenie. Na mäso navrstvíme na kolieska nakrájanú cibuľu.
Pokračujeme kolieskami cherry paradajok a kyslou smotanou.
Nakoniec bohato posypeme strúhaným syrom.
Vložíme do vyhriatej rúry a pečieme asi 25-30 minút pri teplote 180 stupňov.
Podávame s čerstvou zeleninou.
Prajeme vám dobrú chuť! :-)