Kuracie mäso ostáva fantasticky jemné a šťavnaté. Takéto cestíčko som nikdy predtým nerobila, ale odteraz je mojou jednotkou. Určite skúste, je to naozaj vynikajúci recept.
Potrebujeme:
2 kusy väčších kuracích rezňov
3 vajcia
2 strúčiky cesnaku
Soľ
Rastlinný olej
Najlepšie nápady na váš e-mail
Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.
2 lyžice zemiakového škrobu
Postup:
Kuracie mäso nakrájame na rezance. Dáme do misky a pridáme žĺtky, pretlačený cesnak, škrob a ochutíme soľou a korením. Dobre premiešame.
Bielky vyšľaháme zvlášť na sneh.
Mäso obalíme v snehu a kladieme na rozpálenú panvicu s rastlinným olejom.
Vyprážame z oboch strán dozlatista.
Podávame s prílohou podľa chuti.
Prajeme vám dobrú chuť! :-)