Neodolateľné mäsko s dokonalou šťavou, ktoré máte hotové za 30 minút a zalizovať sa bude celá rodina. Pripravte ho radšej viac, pretože si budú všetci pýtať duplu.
Potrebujeme:
- 1 kg bravčového mäsa
- 1 PL sojovej omáčky
- 1 PL kečupu
- 1 PL horčice
- 1 PL medu
- soľ
- olej
Postup:
Ako prvé si zmiešajte kečup, sojovú omáčku, horčicu a med. Mäsko si nakrájajte na plátky, osoľte, vložte do misky a zalejte pripravenou marinádou. Dbajte na to, aby bolo mäso dobre naložené v omáčke a dajte ho odpočívať do chladničky na pár hodín, alebo na noc. Potom dajte mäso na plech, pokvapkajte olejom a prikryte alobalom. Pečte v predhriatej rúre pri teplote 200° C asi 30 minút. Pred dopečením odstráňte alobal a dopečte do zlatohneda (ideálne s funkciou ventilátor). Hotovo! Dobrú chuť :)
Zdroj: bidista.com