Milujem rýchle jedlá, z ktorých nie je veľa špinavého riadu, sú jednoduché a chutné. Tento recept je presne taký. Ak máte doma kuracie stehná a kapustu, tento výborný obed máte hotový raz-dva.
Potrebujeme:
kuracie stehná
cibuľa
paradajky
500 g kyslej kapusty
Najlepšie nápady na váš e-mail
Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.
Marináda
2 PL sójovej omáčky
1 PL pretlaku alebo kečupu
2 PL smotany alebo majonézy
soľ, korenie
Postup:
Stehná si osolíme, polejeme sójovou omáčkou, okoreníme. Zmiešame smotanu (majonézu) s paradajkovou omáčkou a stehná poriadne ponatierame. Nakrájame si cibuľu, orestujeme a pridáme nakrájanú kyslú kapustu a paradajky. Krátko podusíme a preložíme do pekáča, ale jenského skla. Na to poukladáme stehná v marináde. Pečieme do zlatista. Dobrú chuť!