Vynikajúca dobrota ku kávičke, ktorá poteší každého milovníka kávy a rýchlych receptov.
Potrebujeme:
2 bal. Be-Be keksov
250 g mäkkého vaničkového tvarohu
2 lyžice práškového cukru
1 bal. vanilkový cukor
2 tégliky smotany na šľahanie (celkom 400g)
Najlepšie nápady na váš e-mail
Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.
1 lyžice práškového cukru
500 ml veľa vychladeného mlieka
1 bal. vanilkový cukor
2 bal. vanilkového pudingu bez varenia od Dr.Oetkera
trochu uvarenej kávy alebo mlieka na pokvapkanie sušienok
Postup:
V jednej mise dohladka vymiešame tvaroh s cukrom. V druhej mise vyšľaháme smotanu s práškovým cukrom a v tretej mise vyšľaháme ručným elektrickým šľahačom mlieko s pudingom bez varenia a s vanilkovým cukrom.
Všetko potom dohromady zľahka premiešame a rozdelíme na dve časti.
Malý hlboký plech alebo formu (26x20cm) vyložíme papierom na pečenie, dno a boky poukladáme sušienkami, pokvapkáme ľahko kávou alebo mliekom, zalejeme polovicou náplne, opäť narovnáme sušienky, opäť pokvapkáme, natrieme zvyšok náplne a dáme vychaldiť.
Posypeme kakaovým práškom alebo strúhanou čokoládou.
zdroj: blog.giallozafferano