TAKTO varím bravčovú panenku v omáčke a z tej chuti sa idú všetci zblázniť: Ešte nikdy sa nestalo, že by mäsko bolo vysušené!
Nerobte kysnuté cesto, toto je jednotka: Fantastické RÝCHLE cesto na záviny – vyzerajú ako z cukrárne a tá vôňa v kuchyni sa nedá opísať!
Viete, prečo treba pridať do cesta OCOT? Je to hlavný dôvod, prečo sú babkine buchty vždy tak nadýchané a vzdušné!
Chutnejší ako špenát, zdravší ako šťavel a mnohí si myslia, že je to burina: Kedysi jedlo chudobných, dnes je to hotový poklad!
Chutnejší ako špenát, zdravší ako šťavel a mnohí si myslia, že je to burina: Kedysi jedlo chudobných, dnes je to hotový poklad!
Nazbierajte kvety orgovánu, vložte ich do pohárov a potom nalejte olej: Najlepší pomocník do každej rodiny!
Hovoria mu „Vysávač tuku“: Zabudnite na drahé lieky, tento nápoj dá do poriadku vaše zdravie aj postavu – pite ráno a večer!