plny-hrniec_transparent_negativ.png

Máte chuť na výborné rezne? Mäsko najskôr naplňte, obaľte a zapečte s jednoduchou omáčkou: Neskutočná pochúťka!

Potom šup do rúry a perfektný obed pre celú rodinu je na svete!

Výborný tip na slávnostný obed, ale aj chutné jedlo na bežný deň.

 

 

Mäsko stačí naplniť, obaliť a zaliať smotanovou omáčkou.

Potom šup do rúry a perfektný obed pre celú rodinu je na svete!

Potrebujeme:

5-6 ks bravčových plátkov – karé, stehno…

5-6 plátkov šunky

5-6 plátkov syra

 

 

Vegeta

Na obaľovanie:

Hladkú múku

3 vajcia

 

 

Strúhanku

Olej

Na omáčku:

200-300 ml kyslej smotany

 

 

2 vajcia

100 ml bieleho vína

Štipku soli

Postup:

Mäso zľahka rozklepeme.

 

 

Posypeme vegetou.

Teraz do vnútra vložíme plátok syra a šunky.

Zabalíme.

 

 

Mäsko obalíme v trojobale ako klasické rezne a opražíme na rozpálenom oleji.

Prebytočný olej odstránime papierovým obrúskom.

Mäsko uložíme do zapekacej misy.

 

 

V miske zmiešame smotanu s rozšľahanými vajíčkami, vínom a štipkou soli.

Potom omáčku prelejeme cez mäso.

Vložíme do vyhriatej rúry.

Pečieme pri teplote 180 stupňov asi 20 minút.

 

 

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

 

 

Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: tjn
Foto: tjn
Foto: tjn
Foto: tjn
Foto: tjn

Najlepšie recepty na dnes