Ak ste boli niekedy na termálnom kúpalisku v Podhájskej, tieto rezne vám určite tiež zavoňali. My si ich dávame vždy, keď sme s rodinou tam. Podarilo sa mi na ne nájsť aj recept na internete a vrelo odporúčam. Takto v zime si s ním môžete zaspomínať na čas letnej dovolenky. Dobrú chuť! :-)
Potrebujeme:
600 gramov kuracích pŕs
2 vajíčka
2- 3 strúčiky cesnaku
2 lyžice oleja
1 lyžice horčice
2 lyžice škrobu
1 lyžičku soli, koreniny podľa chuti
Postup:
Kuracie mäso umyjeme, osušíme obrúskom a nakrájame na čo najtenšie plátky – jednotlivé rezne (netreba ich ani klepať). Všetky suroviny na cestíčko si zmiešame a rezne do cestíčka jednoducho ponoríme. Necháme marinovať cez noc. Potom jednoducho vyprážame na panvici, alebo grilujeme. S olejom to nepreháňajte, keďže je už v cestíčku. Podávame s prílohou podľa chuti, sú také výborné, že stačí aj obyčajný chlebík.
Prajeme vám dobrú chuť! :-)
Julka M.