plny-hrniec_transparent_negativ.png

Dokonalý vysmážaný syr: Chutí skvele a nevytečie!

Rada by som sa podelila o skvelú fintu pri obaľovaní syra, aby vám počas vyprážnia nevytiekol.

Na začiatok by som chcela poznamenať, že používam obyčajnú tehlu, žiadne špeciálne syry, jednoducho obyčajnú tehlu a tento postup.

 

 

 

Mám to roky osvedčené a budem veľmi rada, ak to pomôže aj vám.

Nie je to žiadna veda, všetko, čo musíte urobiť je vynechať múku.

Potrebujeme:

 

 

Syr tehla (čím vyšší obsah tuku, tým lepšie)

Strúhanka

vajce

Soľ podľa chuti

Ak si neviete predstaviť obaľovať bez ,múky, použite polohrubú a nie hladkú

Postup:

 

 

Dobre vychladený syr (pokojne ho dajte na pár minút aj do mrazničky).

Potom  klasicky obalíme.

Obaľujeme takto vajce, strúhanka, vajce a strúhanka.

 

 

Šup do oleja a vyprážame ako zvyčajne. mne sa to skvele osvedčilo.

Mám to z jedálne ešte spred roka 1989 a praktizujem dodnes. :-)

Dobrú chuť!

Foto: pixabay
Foto: pexels
Foto: unsplash
Foto: pixabay
Foto: tjn
Foto: tjn
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: tjn

1 2
Picture of Miroslava

Miroslava

Redaktorka magazínu To je nápad!

Dnes najobľúbenejšie