Michalovské rezne – fantasticky napufkané a voňavé: Netreba ani marinovať, toto vylepšenie nemá chybu!

Tieto výborné rezne možno poznáte pod iným názvom, ale my ich poznáme ako Michalovské rezne. Tajomstvo je v kvapke rumu, kyslej smotane, cesnaku a syre. Skúste ich, sú výborné a veľmi voňavé!

Potrebujeme:

1 kg kuracie prsia (môžeme použiť aj bravčové rezne)

1 téglik kyslá pochúťková smotana

100 g tvrdý syr

4 strúčiky cesnak

4 ks vajce

Kvapka rumu

soľ

mleté čierne korenie

múka a strúhanka na obaľovanie

olej na vyprážanie

Postup:

Mäso umyjeme, osušíme a pod fóliou jemne naklepeme. Každý plátok osolíme, okoreníme a natrieme roztlačeným cesnakom. Do misy dáme vajíčka, smotanu, rum, strúhaný syr a všetko premiešame. Každý kúsok mäsa obalíme v múke, potom v smotanovej zmesi a nakoniec v strúhanke. Postupne vyprážame na horúcom oleji. Ako prílohu podávame zemiakový šalát.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

Najlepšie recepty na dnes