Ak si raz pripravíte tieto obrátené rezne podľa nášho receptu, určite už po klasických nesiahnete.
Vyzerajú fantasticky a ešte lepšie chutia – rozhodne stoja za vyskúšanie.

Výnimočný recept na šťavnaté bravčové rezne z youtube kanála Kuchtik Palinoxxx.
Potrebujeme:
bravčové karé
soľ
mleté čierne korenie
strúhanku
vajcia

rastlinný olej
cibuľu
slaninu
konzervovanú kukuricu
Na omáčku:
1 ČL kremžskej horčice
3-4 PL kečupu

ustricovú omáčku
sójovú omáčku
kurkumu
mletú rascu
oregano
trochu vody
nastrúhaný údený syr
Postup:
Na začiatku nakrájame mäso na plátky.

Na tvrdej podložke prekryjeme fóliou a z oboch strán vyklepeme.
Potom plátky z oboch strán osolíme a okoreníme.
Vyklepané mäso obalíme najskôr v strúhanke a potom vo vajíčku.
Na panvici zohrejeme olej. Vložíme rezne a vysmažíme z oboch strán do zlatista.

Ošúpanú cibuľu nakrájame na kocky a pridáme do misky.
Plátky slaniny prekrojíme na polovicu a nakrájame na pásiky.
Do samostatnej misky pridáme kukuricu.
Pridáme cibuľku, nakrájanú slaninu a spolu zmiešame.
Pripravíme omáčku: do misky pridáme kečup. Pridáme kremžskú horčicu.

Do zmesi nalejeme ustricovú a sójovú omáčku.
Pridáme kurkumu, mletú rascu a oregano.
Nakoniec pridáme trochu vody a všetko spolu dôkladne premiešame.
Rezne poukladáme na plech a podlejeme výpekom.
Potom na rezne nanesieme marinádu.
Podlejeme vodou a na vrch pridáme zmes z kukurice, slaniny a cibule.

Plech prekryjeme alobalom.
Vložíme do rúry predhriatej na 180-185°C.
Pečieme 40-45 minút.

Po uplynutí doby odstránime alobal.
Vložíme späť do rúry a pečieme ďalších 45 minút pri teplote 190°C.
Potom rezne posypeme na hrubo nastrúhaným syrom a necháme chvíľu zapiecť.
Môžeme servírovať.
Prajeme vám dobrú chuť!
Video návod:




















