Bravčové rezne v tomto obale chutia OVEĽA lepšie a pekne chrumkajú: Strúhanku ani neberte do ruky!

Vyskúšajte dnes pripraviť bravčové rezne takto, budete nadšení!
[mashshare]

Nič také chrumkavé ste ešte nejedli.

 

 

Bravčové rezne v tomto obale z portálu mojegotowanie. sú skutočným hitom na každom stole.

Mäso je už vyklepané a okorenené, vajíčko čaká rozšľahané v tanieri, no ukázalo sa, že strúhanka už došla?

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

Nemusíte sa obliekať a utekať do obchodu, máme pre vás niečo lepšie.

 

 

Stačí použiť náhradu, ktorá sa často objavuje na našich raňajkových stoloch.

Táto surovina bude skvelou náhradou strúhanky a bude oveľa zdravšia.

Ako pripraviť bravčové rezne, aby boli ešte chutnejšie?

 

 

Ak vám práve došla strúhanka, ako náhradu môžete použiť iný produkt, ktorý bežne máte v kuchyni.

Ukázalo sa, že na získanie zlatistého, chrumkavého a chutného obalu na mäse je najlepšie použiť ovsené vločky.

Táto lacná prísada bude fantastickou náhradou za strúhanku.

 

 

Prečo sa oplatí použiť ovsené vločky?

Táto ingrediencia sa na panvici správa ešte lepšie ako strúhanka.

Pretože sa nepripaľuje a na oleji krásne zhnedne a rýchlo schrumkáva.

 

 

Obal z ovsených vločiek je navyše oveľa zdravší a výživnejší, takže vás na dlhšie zasýti.

Za zmienku tiež stojí, že ovsené vločky pri vysmážaní vstrebávajú oveľa menej oleja.

Takže takého bravčové rezne budú aj diétnejšie.

 

 

Ako obaliť rezne v ovsených vločkách?

Samozrejme môžeme ich použiť celé.

Lepšie však budú vločky držať na mäse obalenom vo vajci, ak ich najprv trochu rozdrvíme v mixéri.

 

 

Stupeň pomletia závisí len od vašich preferencií.

Dôležité je však nedrviť ich príliš.

Pretože potom namiesto chrumkavých granúl získame hladkú ovsenú múku.

 

 

Okrem klasickej strúhanky existuje mnoho kreatívnych a chutných alternatív, v ktorých môžete obaliť rezne:

1. Panko strúhanka:

Táto japonská strúhanka je vyrobená z bieleho chleba a má hrubšiu, vzdušnejšiu textúru ako bežná strúhanka. Vďaka tomu sú rezne extra chrumkavé a lahodné.

2. Mleté orechy a semienka:

Orechy a semienka dodajú rezňom novú chuť a textúru. Môžete použiť lieskové orechy, mandle, arašidy, kešu, slnečnicové semienka, tekvicové semienka alebo pistácie. Len ich rozdrvte v mixéri na jemnú zmes a obaľte v nej rezne.

3. Kukuričné lupienky:

 

 

Rozdrvené kukuričné lupienky dodajú rezňom chrumkavú a slanú chuť. Pred použitím ich rozdrvte v mixéri na hrubé kúsky a obaľte v nich rezne.

4. Kokos:

Strúhaný kokos dodá rezňom exotickú chuť a zlatú farbu. Môžete ho použiť samostatne alebo v kombinácii s panko strúhankou.

5. Zemiakové lupienky:

Rozdrvené zemiakové lupienky dodajú rezňom chrumkavú a slanú chuť. Pred použitím ich rozdrvte v mixéri na jemnú zmes a obaľte v nej rezne.

6. Tortilla chipsy:

 

 

Rozdrvené tortilla chipsy dodajú rezňom pikantnú a chrumkavú chuť. Pred použitím ich rozdrvte v mixéri na hrubé kúsky a obaľte v nich rezne.

7. Sezamové semienka:

Sezamové semienka dodajú rezňom chrumkavú textúru a orechovú chuť. Pred použitím ich môžete opražiť na suchej panvici pre extra chuť.

8. Chlieb:

Nakrájaný a rozdrvený starý chlieb dodá rezňom extra chrumkavosť. Chlieb namočte do mlieka, vyžmýkajte ho a rozdrvte na jemnú zmes. V nej obaľte rezne.

9. Krekry:

Rozdrvené krekry dodajú rezňom slanú a chrumkavú chuť. Pred použitím ich rozdrvte v mixéri na jemnú zmes a obaľte v nej rezne.

Nebojte sa experimentovať a skúšať rôzne kombinácie týchto alternatív! Vďaka nim dodáte svojim rezňom jedinečnú chuť a textúru, ktorú si zamilujete.

Prajeme vám dobrú chuť!

 

Foto: unsplash
Foto: tjn
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pexels
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pexels
Foto: pixabay
Foto: pixabay
[mashshare]

Najlepšie recepty na dnes