Predstavujeme vám najjednoduchší recept na jemné kuracie rezne.
Ja ich doma pripravujem pravidelne, keďže všetkým neskutočne chutia.
Namiesto trojobalu skúste toto vylepšenie, vďaka obyčajnej kyslej smotane a vajíčku ostane mäsko neskutočne šťavnaté a jemné.
Najlepšie nápady na váš e-mail
Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.
Mimoriadne jednoduchý recept z youtube kanála KAZAN na šťavnaté kuracie kúsky.
Potrebujeme:
600 g kuracích pŕs
1 vajce
50 g kyslej smotany alebo gréckeho jogurtu
soľ
mleté čierne korenie
30 g hladkej múky
rastlinný olej na vyprážanie
Voliteľné:
Bylinky podľa chut
Koreniny podľa chuti
Postup:
Kuracie prsia nakrájame na menšie kúsky.
Vložíme ich do misy.
Pridáme vajce, smotanu, soľ, korenie.
Dobre premiešame lyžicou.
Misku prekryjeme fóliou.
Necháme 15 minút odstáť.
Potom do misky nasypeme múku.
Dôkladne premiešame.
Panvicu polejeme rastlinným olejom.
Postupe vložíme rezne.
Rezne vysmažíme z každej strany do zlatista.
Lahodné kuracie mäso necháme vychladnúť.
Môžeme servírovať.
Dobrú chuť!
Video návod: