plny-hrniec_transparent_negativ.png

Nadýchaná bublanina podľa cukrárky: Aby bolo cesto vláčne a jemné, pridajte doň TVAROH!

Najjemnejšia bublanina s ovocím, pripravte si ju podľa tohoto receptu!

Ak máte chuť na niečo ovocné v kombinácii s lahodným tvarohovým krémom, rozhodne vyskúšajte tento recept.

 

 

Táto lahôdka je neskutočne jednoduchá na prípravu a výsledok poteší malých aj veľkých.

Delikátny recept na nadýchaný ovocný koláč z youtube kanála Ольга Лунгу.

Potrebujeme:

Na cesto:

2 vajcia

štipku soli

80 g kryštálového cukru

1 ČL vanilkového cukru

100 ml rastlinného oleja

100 ml mlieka

200 g hladkej múky

12 g prášku do pečiva

Na plnku:

 

 

140 g tvarohu alebo smotanového syra

20 g kryštálového cukru

1 vajce

1 ČL vanilkového cukru

mrazené alebo čerstvé bobuľové ovocie

Postup:

Do misky pridáme vajcia. Nasypeme cukor a vanilkový cukor.

Osolíme a mixérom vyšľaháme.

 

 

Počas šľahania pridáme mlieko a olej.

Potom do zmesi preosejeme múku s práškom do pečiva.

Dobre vyšľaháme. Tortovú formu vystelieme papierom na pečenie.

Nalejeme cesto a zarovnáme.

Do samostatnej misky pridáme tvaroh alebo smotanový syr.

 

 

Pridáme vajce. Nasypeme cukor a vanilkový cukor.

Metličkou vymiešame.

Pomocou lyžice nanesieme tvarohový krém na cesto.

Nakoniec pridáme ovocie.

Formu vložíme do predhriatej rúry.

 

 

Pečieme 40 minút pri teplote 180°C.

Po upečení posypeme koláč práškovým cukrom.

Môžeme servírovať.

Prajeme vám dobrú chuť!

Video návod:

 

 

Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: tjn
Foto: pexels

Najlepšie recepty na dnes