plny-hrniec_transparent_negativ.png

Všetci hľadajú tento recept: NEPEČENÝ krémový koláč, ktorý sa topí v ústach – len naliať na plech a počkať, kým stuhne!

Z pár prísad ho vykúzlite aj vy, trvá to len chvíľku!

Tento fantastický koláčik som mi ukázala moja švagriná a musím vám povedať, že lepšiu nepečenú maškrtu som asi ešte nejedla.

 

 

Z pár prísad ho vykúzlite aj vy, trvá to len chvíľku!

Potrebujeme:

500 ml mlieka

100 g cukru

100 g krupice

500 ml mlieka

5 lyžíc kr. cukru

2 vanilkové pudingové prášky

 

 

75 g margarínu

75 g smotany na šľahanie

250 ml smotany na šľahanie

150 g čokolády na varenie

Voliteľné (na dozdobenie):

Šľahačka

Biela čokoláda

Ovocie

Cukrárske zdobenie

Postup:

Najskôr si pripravíme prvý krém.

 

 

V mlieku rozmiešame cukor a krupicu.

Dáme variť.

Uvaríme hustú hmotu, ktorú nalejeme do formy vyloženej papierom na pečenie.

Necháme vychladnúť.

 

 

Uvaríme si druhý krém:

v mlieku rozmiešame cukor, pudingový prášok a uvaríme hustý puding.

 

 

V samostatnej miske si našľaháme margarín.

Postupne pridávame vychladnutý puding spolu so smotanou na šľahanie.

Dôkladne prešľaháme.

 

 

Nakoniec si rozpustíme smotanu s čokoládou.

Nalejeme na vrch dezertu.

 

 

Necháme stuhnúť a môžeme podávať.

Ak chcete, môžete dozdobiť ovocím, šľahačkou alebo cukrárskym zdobením.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

 

 

 

 

Foto: tjn
Foto: tjn
Foto: pixabay
Foto: tjn
Foto: tjn
Foto: unsplash
Foto: pixabay

Najlepšie recepty na dnes