plny-hrniec_transparent_negativ.png

Okamžite zmizne zo stola: Cuketový kastról so syrom a cesnakom – rýchly a vynikajúci obed, z ktorého nepriberiete!

Výborný tip na ľahkú a rýchlu večeru, ktorú môžete podávať už za pol hodinu. Výborný nápad, ako využiť úrodu cukety.

Výborný tip na ľahkú a rýchlu večeru, ktorú môžete podávať už za pol hodinu.

 

 

Výborný nápad z youtube, ako využiť úrodu cukety.

Potrebujeme:

Cukety – 6oo gramov

Mlieko – 100 mililitrov

Vajcia – 4-5 kusov

Tvrdý syr – 150 gramov (odporúčam syr s nižším obsahom tuku)

Cesnak – 3 strúčiky

Zelenina – cibuľa, kôpor

Čierne korenie podľa chuti

Soľ podľa chuti

Rastlinný olej

Voliteľné:

Rôzne druhy syra

Bylinky podľa chuti

Koreniny podľa chuti

Postup:

Táto kastról prekvapí svojou chuťou a ak k vám prídu neočakávaní hostia, môžete ho rýchlo servírovať.

Pripravíme si všetky prísady, ktoré budeme potrebovať.

 

Foto: youtube/Проверенные Рецепты

 

Cuketu nakrájame na kocky, syr nastrúhame.

Vajcia premiešame so soľou, korením a pretlačeným cesnakom.

 

Foto: youtube/Проверенные Рецепты

 

Pridáme aj mlieko, syr a všetko premiešame.

 

Foto: youtube/Проверенные Рецепты

 

Vaječnú zmes premeišame s cuketou a bylinkami.

 

Foto: youtube/Проверенные Рецепты

 

Menšiu formu na pečenie vymastíme olejom.

Navrstvíme cuketovú zmes.

Na vrch nasypeme ešte trochu syra.

 

Foto: youtube

 

Tak pripravený kastról vložíme do vyhriatej rúry.

A dáme zapiecť dozlatista.

Podávame s kyslou smotanou, alebo obľúbenou omáčkou.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

Video návod:

 

Zdroj, titulná foto:

Najlepšie recepty na dnes