Je hotový skôr, ako nepečené dezerty, ktoré v chladničke tuhnú aj celé hodiny.
Fantastický koláčik pre všetky ženy, ktoré nechcú hodiny otročiť pri sporáku.
Len zmiešajte, šup na plech a môžete variť kávičku.
Najlepšie nápady na váš e-mail
Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.
Potrebujeme:
2 vajcia
150 g kr. cukru
250 g tvarohu
Jedno stredne veľké jablko
100 ml oleja
1 bal. vanilkového pudingu
200 g hladkej múky
1 lyžička jedlej sódy
Malý téglik kyslej smotany – cca 150 g
Postup:
Tvaroh roztlačíme vidličkou s cukrom.
Pridáme vajcia, pudingový prášok a zmiešame.
Pridáme strúhané jablko, olej, múku a sódu.
Nakoniec pridáme aj kyslú smotanu.
Navrstvíme na plech (32×22 cm) vystlaný papierom na pečenie a vložíme do rúry.
Pečieme pri teplote 180 stupňov – ja som rúru ani nenechala predhrievať.
Pečieme 30-35 minút, potom necháme trošku vychladnúť a podávame nakrájané na kocky, posypané práškovým cukrom.
Prajeme vám dobrú chuť! :-)
zdroj: hahopihe