Tento jednoduchý recept mám od svokry a je skutočne ultra jednoduchý. Dokonalú pochúťku vykúzlite len z 4 prísad!
Potrebujeme:
10 ks tenších plátkov krkovičky
10 lyžíc horčice
Slaninu alebo šunku
Veľké cibule – tak, aby ste mali dosť na každý plátok mäska (3-4 ks)
Postup:
Mäsko si umyjeme, osušíme a posypeme soľou a korením. Dôkladne potrite mäso z jednej strany horčicou a nechajte odstáť pár hodín v chlade. Potom dáme na plech vyložený alobalom (alebo vymastený, poriadne posypeme cibuľou a obložíme slaninkou.
Pri teplote 180 stupňov pečieme pod alobalom cca 80 minút. Potom necháme 10 minút dopiecť bez alobalu.
Prajeme vám dobrú chuť!:-)
zdroj: chefkoch