Minútkový obed s výbornou sladko-ostrou chuťou. Už netreba ničím dochucovať, výborný tip na skvelé jedlo.
Potrebujeme:
- 2 väčšie kusy kuracích rezňov (kuracie prsia bez kože a kostí)
- 3 lyžice škrobu (solamyl),
- 6 lyžíc hl. múky,
- 1 lyžica oleja
- 1 vajce,
- 1 lyžička soľ
- 0,5 dl vody
- 0,5 balenia prášku do pečiva.
Omáčka:
- 4-5 lyžíc sezamových semienok
- 40 dkg pikantného kečupu
- 3 lyžice medu
Postup:
Všetky prísady na marinádu zmiešame, kuracie prsia nakrájame na kúsky, premiešame s marinádou a všetko spolu opražíme na oleji. Keď sú kuracie kúsky hotové (asi tak 7 minút, možno aj menej), ešte horúce ich zmiešame s omáčkou. Môžeme podávať.
zdroj: ketkes