Vynikajúci dezert, ktorý nikdy nesklame. Dajte si k popoludňajšej kávičke vynikajúcu pochúťku z ovocia, piškót a smotany.
Potrebujeme:
45 ks dlhúch piškót
1 kg kyslej smotany
200 g kryštálového cukru
1 bal. vanilkovho cukru
600 g ovocia podľa chuti
Najlepšie nápady na váš e-mail
Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.
330 ml smotany na šľahanie
Postup:
Vo väčšej miske zmiešame smotanu s oboma druhmi cukru.
Formu s vyššími okrami vyložíme piškótami, navrstvíme krém, ovocie a tento postup opakujeme, až kým sa nám neminú všetky ingrediencie.
Takto prirpavenú tortu vložíme do chladničky stuhnúť.
Podávame so šľahačkou.
Prajeme vám dobrú chuť! :-)
zdroj: coolinarika