Obed z jedného plechu: Pečené bravčové plátky so syrom, smotanou a paradajkami

Obľubujete bravčové rezne? Vyskúšajte chutnú obmenu s vynikajúcou šťavnatou chuťou a chutným kabátikom zo syra, smotany a paradajok. Navyše, pripravíte ich bez vyprážania!
[mashshare]

Fantasticky chutné, šťavnaté a predovšetkým – bez vyprážania. Pripravte si vynikajúci obed z jedného plechu!

Potrebujeme:

6 kúskov bravčových rezňov

Soľ a korenie podľa chuti

2 strúčiky cesnaku

3-4 lyžice kyslej smotany – prípadne majonézy

1 väčšiu cibuľu

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

2-3 paradajky

150 g strúhaného syra

Postup:

Bravčové kúsky rozklepeme, osolíme a okoreníme. Následne ich preložíme na plech vystlaný papierom na pečenie.

Cesnak očistíme a pretlačíme. Zmiešame s kyslou smotanou a túto zmes navrstvíme na plátky mäsa. Cibuľu očistíme, nakrájame na kolieska a tie uložíme na smotanovú vrstvu. Na cibuľu umiestnime plátky paradajok.

Takto pripravené rezne vložím do dobre vyhriatej rúry, kde pečieme pri teplote 200 stupňov po dobu 20 minút. Potom plech vyberieme, rezne posypeme syrom a vložíme opäť do rúry na ďalších 15 minút.

Podávame s oblohou podľa vlastnej chuti.

Pečené bravčové rezne so syrom, smotanou a paradajkami

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

zdroj: vk

[mashshare]

Najlepšie recepty na dnes