Vyskúšajte pripraviť obľúbené fašírky ešte chutnejšie a rýchlejšie, ako ste zvyknutí. Bez vyprážania a s perfektným vylepšením. Namiesto pridávania všetkých vajec priamo do mäsa, ich vyskúšajte jednoducho navrstviť na vrch. Je to neskutočne chutné vylepšenie a pochutnávať si môžete už o 25 minút!
Potrebujeme:
250 g mletého mäsa
1 cibuľu
1 krajec bieleho chleba (namočený do mlieka)
4 vajcia
1 lyžicu oleja
Najlepšie nápady na váš e-mail
Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.
Soľ, čierne mleté korenie
Petržlenovú vňať
Postup:
Cibuľu nakrájame nadrobno a orestujeme na oleji dozlatista.
Potom cibuľu pridáme do mäsa a primiešame aj 1 vajce (prípadne ho môžeme nahradiť strúhanou mrkvou), soľ, korenie, chlieb (vytlačíme z neho prebytočné mlieko) a vymiešame jednotnú masu.
Z tohto množstva by nám mali vzniknúť 3 väčšie karbonátky, ktoré uložíme na plech vystlaný papierom na pečenie.
Pomocou lyžice urobíme v mäse jamku, do ktorej rozbijeme vajce. Osolíme, okoreníme a vložíme do vyhriatej rúry, kde pečieme pri teplote 200 stupňov 25 minút.