Tento recept som si upravila podľa svojej chuti a môžeme povedať, že je skutočne fantastický. Ananás dodáva šalátu kyselkavú sviežu chuť, podľa mňa sa k týmto prísadám hodí dokonale. A viete, čo je najlepšie? Zeler vôbec nemusím, okrem tohto šalátu ho vôbec nevyhľadávam.
Potrebujeme:
1/2 menšej plechovky ananásu scedeného z nálevu
250 g mladej kapusty
1 menšiu mrkvu
150 g zeleru (prípadne môžete použiť kaleráb)
4 vajcia uvarené natvrdo
Najlepšie nápady na váš e-mail
Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.
1 menšiu plechovku kukurice scedenej z nálevu
asi 10-centimetrový kus póru
150 g šunky nakrájanej na pásiky
Soľ, korenie
Majonézu alebo biely jogurt
Postup:
Mrkvu a zeler očistíme a nastrúhame. Kapustu nakrájame na tenké pásiky. Pridáme kukuricu, ananás, vajcia uvarené natvrdo a nakrájané na kocky, šunku, na kolieska nakrájaný pór a nakoniec majonézu. Dochutíme soľou, korením a preložíme do chladničky odležať asi na hodinu.
Prajeme vám dobrú chuť! :-)
foto: emmagotuje