15-minútové langoše z kypriaceho prášku: Treba ochutnať, sú výborné!

Výborný recept, mám ho od svokry a som veľmi spokojná. Ak dostanete chuť na domáce langoše, nemusíte čakať na vykysnutie, ale môžete vyprážať hneď. Chutia výborne.

Výborný recept, mám od svokry a som veľmi spokojná. Ak dostanete chuť na domáce langoše, nemusíte čakať na vykysnutie, ale môžete vyprážať hneď. Chutia výborne.

Potrebujeme:

400 g hladkej múky

½ bal. prášku do pečiva

1 lyžičku soli

1,5 lyžičky pizza korenia (voliteľné, ja mám rada)

3 lyžice olivového oleja

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

2 lyžice kefíru

150-200 ml vody

Postup:

Múku zmiešame s práškom do pečiva, soľou a korením. Pridáme olej, kefír, vodu vypracujeme jednotné cesto.

Cesto vyforumujeme do tvaru valca a nakrájame na menšie kúsky. Tie porozťahujeme na tenké placky, alebo na pomúčenej doske rozvaľkáme.

Potom vyprážame na oleji dozlatista ako bežné langoše. Prebytočný olej odstránime servítkom. Podávame potreté cesnakom, alebo s kečupom, syrom či inou prílohou. Chutia báječne.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

zdroj: receptneked

Najlepšie recepty na dnes