KRČMÁRSKE bravčové rezne na prírodno: Mäkké a veľmi šťavnaté – MINÚTKOVÝ recept na obed, varím ho už 30 rokov!

Vynikajúci rýchly obed z bravčového mäsa a vynikajúcej rýchlej omáčky.
[mashshare]

Vynikajúci rýchly obed z bravčového mäsa a vynikajúcej rýchlej omáčky.

 

 

Ak hľadáte tip na rýchly a veľmi chutný obed, práve ste ho našli.

Neváhate a skúste túto lahôdku.

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

Potrebujeme:

50 dkg bravčového pliecka

1 väčšia cibuľa

1 malá mrkva (voliteľné)

rasca celá

rasca mletá

soľ, biele korenie

olej

hladká múka

1/2 lyžičky domácej vegety

1 lyžicu masla

Svetlé pivo

 

 

Príloha:

Zemiaky

Ryža

Varený karfiol

Cestoviny

Potrebujeme:

 

 

Mäso nakrájame na plátky.

Zľahka naklepeme pod fóliou.

Ochutíme soľou a korením.

 

 

Cibuľku si očistíme a nakrájame.

Na oleji speníme jemne nakrájanú cibuľu.

Mrkvu očistíme a nastrúhame.

 

 

Strúhanú mrkvu pridáme k cbuľke – podusíme.

Pridáme asi necelú polku lyžičky celej rasce.

Len tak ľahko opražíme.

 

 

Pridáme mäso a necháme pod pokrievkou dusiť vo vlastnej šťave.

Keď sa šťava vydusí, podlejeme svetlým pivom (ak nechcete, použite obyčajnú vodu).

Pridáme vegetu, soľ, korenie a mletú rascu.

 

 

Dusíme, až mäso zmäkne.

Na zahustenie:

Potom zahustíme múkou rozmiešanou vo vode a necháme prevariť.

 

 

Nakoniec pridáme lyžicu masla.

Príloha dusená ryža, zemiaky, cestoviny.

 

 

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

Foto: tjn
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
[mashshare]

Najlepšie recepty na dnes