Najchutnejšie bravčové kotlety upečené v tlakovom hrnci, ktoré sú také jemné, že sa rozplývajú na jazyku.
Na prípravu vám stačí len zopár jednoduchých surovín a výsledok rozhodne prekoná vaše očakávania.
Jednoduchý recept na šťavnaté bravčové mäso z youtube kanála Dicas e receitas do França.
Najlepšie nápady na váš e-mail
Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.
Potrebujeme:
2 cibule
1 kg bravčovej kotlety
4 strúčiky cesnaku
soľ
mleté čierne korenie
mletú papriku
údenú papriku
petržlenovú vňať
jarnú cibuľku
Postup:
Na dno tlakového hrnca naukladáme plátky cibule.
Potom vložíme bravčové plátky.
Opäť pridáme cibuľu.
Pridáme bravčové mäso.
Opäť vložíme cibuľové plátky.
Pridáme čierne korenie.
Pridáme soľ.
Nasypeme mletú papriku.
Ďalej pridáme na plátky nakrájaný cesnak.
Nakoniec pridáme petržlenovú vňať s cibuľkou.
Hrniec prikryjeme pokrievkou.
Preložíme na sporák a necháme 30 minút variť.
Po uplynutí doby zložíme hrniec zo sporáku.
Mäso preložíme na tanier.
Môžeme servírovať.
Prajeme vám dobrú chuť!
Video návod: