Aký krém používate na dotiahnutie svojich dezertov vy? Ja nedám dopustiť na tradičný maslový krém. Recept naň mám od svojej mamy a je skutočne najlepší, aký som kedy vyskúšala. Vyskúšajte ho doladiť niekoľkými kvapkami rumu, kakaom, vanilkovou arómou alebo mletými orechmi.
Potrebujeme:
250 g masla
6 lyžíc krupicového cukru
1 vajce
Postup:
Vajce s cukrom ušľaháme nad parou do hustej hmoty. Zmäknuté maslo ušľaháme v samostatnej miske do peny. Postupne prišľahávame vaječnú hmotu. Keď sa maslo a vaječný hmota spoja, krém je hotový.
Krém môžete doladiť podľa vašej chuti.
Najlepšie nápady na váš e-mail
Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.