Neodolateľné mäsko s dokonalou šťavou, ktoré máte hotové za 30 minút a zalizovať sa bude celá rodina.
Pripravte ho radšej viac, pretože si budú všetci pýtať duplu.
Potrebujeme:
1 kg bravčového mäsa
Najlepšie nápady na váš e-mail
Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.
1 PL sojovej omáčky
1 PL kečupu
1 PL horčice
1 PL medu
soľ
olej
Postup:
Ako prvé si zmiešajte kečup, sojovú omáčku, horčicu a med.
Mäsko si nakrájajte na plátky, osoľte, vložte do misky a zalejte pripravenou marinádou.
Dbajte na to, aby bolo mäso dobre naložené v omáčke a dajte ho odpočívať do chladničky na pár hodín, alebo na noc.
Potom dajte mäso na plech, pokvapkajte olejom a prikryte alobalom.
Pečte v predhriatej rúre pri teplote 200° C asi 30 minút.
Pred dopečením odstráňte alobal a dopečte do zlatohneda (ideálne s funkciou ventilátor).
Hotovo! Dobrú chuť :)
Zdroj: bidista.com