Najjemnejšie bravčové mäsko s luxusnou marinádou: Oblížete si všetkých 10 prstov!

[mashshare]

Neodolateľné mäsko s dokonalou šťavou, ktoré máte hotové za 30 minút a zalizovať sa bude celá rodina.

 

 

Pripravte ho radšej viac, pretože si budú všetci pýtať duplu.

Potrebujeme:

1 kg bravčového mäsa

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

1 PL sojovej omáčky

1 PL kečupu

1 PL horčice

1 PL medu

soľ

olej

 

Súvisiaci obrázok

 

Postup:

Ako prvé si zmiešajte kečup, sojovú omáčku, horčicu a med.

Mäsko si nakrájajte na plátky, osoľte, vložte do misky a zalejte pripravenou marinádou.

 

 

Dbajte na to, aby bolo mäso dobre naložené v omáčke a dajte ho odpočívať do chladničky na pár hodín, alebo na noc.

Potom dajte mäso na plech, pokvapkajte olejom a prikryte alobalom.

Pečte v predhriatej rúre pri teplote 200° C  asi 30 minút.

 

 

Pred dopečením odstráňte alobal a dopečte do zlatohneda (ideálne s funkciou ventilátor).

Hotovo! Dobrú chuť :)

Zdroj: bidista.com

Foto: pixabay
Foto: pixabay

Najlepšie recepty na dnes