plny-hrniec_transparent_negativ.png

Taliansky koláč bez použitia váhy: Jednoduchý a chutný!

Najjednoduchší piškótový koláč pripravený metódou pridávania surovín podľa lyžice.

Zaručená pochúťka, ktorou nikdy nič nepokazíte.

 

 

Jednoduchý a rýchly recept na jemný taliansky koláčik z youtube kanála Ellen Kitchen.

Potrebujeme:

3 vajcia

12 PL kryštálového cukru

1 ČL vanilkového cukru

štipku soli

12 PL mlieka

12 PL rastlinného oleja

12 PL hladkej  múky

1 ČL prášku do pečiva

 

 

Postup:

Do hlbokej misky pridáme vajcia.

Nasypeme cukor.

 

 

Ďalej pridáme vanilkový cukor a soľ.

Mixérom šľaháme 3-4 minúty.

 

 

Potom pridáme mlieko.

Nalejeme olej a metličkou vymiešame.

 

 

Do sitka pridáme múku a prášok do pečiva.

Preosejeme do zmesi.

 

 

Cesto nalejeme do formy na pečenie vystlanej papierom na pečenie.

Formu vložíme do predhriatej rúry.

 

 

Pečieme 35 minút pri teplote 180°C.

Po upečení vyberieme koláč z formy.

 

 

Pred servírovaním posypeme práškovým cukrom.

Prajeme vám dobrú chuť!

 

 

Video návod:

 

 

Foto: unsplash
Foto: pixabay
Foto: tjn
Foto: pexels
Foto: tjn
Foto: tjn
Foto: pexels

Najlepšie recepty na dnes