plny-hrniec_transparent_negativ.png

Paradajky na kórejský spôsob – dajte do pohárov a zajtra ochutnávate: Špeciálna pochúťka z rajčín, cesnaku a výborného nálevu: !

Milujem také jedlá! Už som videla niekoľko podobných receptov, ale tento je najlepší. Skúste si ho raz urobiť a uvidíte, že všetci doma aj hostia budú vo vytržení.

Milujem také jedlá!

 

 

Už som videla niekoľko podobných receptov, ale tento je najlepší.

Skúste si ho raz urobiť a uvidíte, že všetci doma aj hostia budú vo vytržení.

Paradajky sú jemne pikantné a naozaj vynikajúce.

 

 

Ideálna príloha ku grilovačke.

Potrebujeme:

zelená paprika – 4 ks

paradajky – 2 kilogramy

pálivá paprička – 2 kusy

cesnak – 1 hlávka

cukor – 100 gramov

rastlinný olej – 100 ml

soľ – 2 polievkové lyžice

ocot 9% – 100 ml

 

 

bazalka

kôpor

petržlen

zeler – podľa chuti

Postup:

Umyte paradajky.

Rozkrájajte ich na polovice.

 

 

Prípravte si zálievku:

V mlynčeku na mäso zomeľte papriku, cesnak, petržlen, zeler a kôpor.

 

 

Všetko premiešajte.

Trojlitrové poháre vyložte vrstvami paradajok a náplne.

Nálev: 

Vodu zmiešajte s octom, rastlinným olejom, cukrom a soľou.

 

 

Priveďte do varu a nalejeme do nádob až po vrch.

Uzavrite poháre uzávermi.

Obráťte hore dnom.

 

 

A nechajte odstáť 24 hodín.

To je všetko.

 

 

Po 24 hodinách môžete jedlo ochutnať!

Dobrú chuť!

 

Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay

Najlepšie recepty na dnes