Bublanina z bavlnky, najmäkšie na svete: To cesto je neskutočné – vysoké, jednoduché a bombové!

Žiadne oddeľovanie vajec a bublanina je neskutočná - vysoká, mäkučká, nádherne nadýchaná.

Žiadne oddeľovanie vajec a bublanina je neskutočná – vysoká, mäkučká, nádherne nadýchaná. U nás doma ju voláme bublanina z bavlnky, taká je jemná.

Potrebujeme:

4 vajcia

400 g práškového cukru

2 dcl oleja

3 dcl mlieka

500 g polohrubej múky

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

1 bal. prášku do pečiva

štipku sódy bikarbóny

Postup:

Do misky rozbijeme vajcia, pridáme cukor, olej, mlieko a celé to zmixujeme. Potom vsypeme 500 g polohrubej múky, prášok do pečiva a štipku sódy bikarbóny – znova zmixujeme.
Vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech, potrúsime ovocie (druh podla chuti). Pečieme na strednom stupni, cca do 175 – 180°C = 25 – 30 minút.

Najlepšie recepty na dnes