Takéto rezne robia len na Záhorí: Zabunitnite na strúhanku a skúste toto vylepšien – netreba ani prílohu!

Toto je naozaj výborný nápad na rezne, ktoré pozná len málokto. Namiesto klasického trojobalu, alebo zemiakového cestíčka sa totižto obaľujú v pivnej kapuste.
[mashshare]

Toto je naozaj výborný nápad na rezne zo Záhoria, ktoré pozná len málokto.

 

 

Namiesto klasického trojobalu, alebo zemiakového cestíčka sa totižto obaľujú v pivnej kapuste. Mäso sa tak perfektne ochutí a aj bez strúhanky je krásne chrumkavé a vynikajúce.

My ich jeme aj bez prílohy.

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

Pivo a kyslá kapusta

Rezne obalené v pive a kyslej kapuste predstavujú naozaj netradičný, no zato veľmi zaujímavý kulinársky zážitok.

Táto kombinácia chutí môže prekvapiť a zároveň potešiť každého, kto rád experimentuje v kuchyni.

Potrebujeme:

 

 

4 rezne

2 vajcia

100 ml piva

150 g kyslej kapusty

polohrubá múka

hladká múka

soľ

mleté korenie

Príloha:

Šalát

Zemiaková kaša

Čerstvé pečivo

Postup:

Kapustu scedíme, ak je príliš kyslá, tak ju opláchneme a pokrájame nadrobno.

 

 

Rozmiešame vajcia s pivom, kapustou a pridáme toľko polohrubej múky, aby vzniklo cestíčko.

Podľa chuti osolíme.

Rezne naklepeme, osolíme a okoreníme.

 

 

Každý rozkrojíme na polovice – menšie rezne sa lepšie smaží.

Obalíme v hladkej múke, v kapustovom cestíčkom a na oleji alebo masti usmažíme dozlatista.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay

Najlepšie recepty na dnes