zdroj: fincsa-nindzsa
Jednoduchá, chutná a skvelá mäsová pochúťka!
Potrebujeme:
4 celé kuracie prsia
300 g feta syr
Plátky slaniny
Na omáčku (voliteľné):
1 šálka kyslej smotany
1 strúčik cesnaku
pažitka
Postup:
Kuracie prsia sa umyjú a narežú pozdĺžne, aby vznikla kapsa. Do kapsy vložíme plátky syra feta a posypeme soľou a korením. Teraz každý kúsok mäsa zabalíme do plátkov slaniny.
zdroj: fincsa-nindzsa
Predhejeme rúru, nastavíme ju na funkciu gril. Mäso vložíme na plech, prikryjeme fóliou a vo vyhriatej rúre necháme 5 minút, potom 25-30 minút bez fólie, aby sa dobre opekalo. Nemusíte podlievať vodou, pretože mäso pustí šťavu.
zdroj: fincsa-nindzsa
Kým je mäso opečené, roztlačíme cesnak, primiešame kyslú smotanu, nakrájame natenko pažítku a všetko dobre premiešame, ochutíme soľou a korením.
Mäsko podávame s touto omáčkou a čerstvým šalátom.