Broskyňová lahôdka s lístkovým cestom a piškótami: Úžasne jednoduchý koláčik, ktorý si zamiluje celá rodina!

Fantastický recept od pani Márie Pačesová. Ide o vynikajúci koláčik, ktorý zvládne pripraviť rýchlo a jednoducho každý.

 

 

Chuť je výborná, veľmi lahodná a svieža, odporúčam.

Potrebujeme:

1 plát lístkového cesta

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

Broskyne z konzervy

Detské piškóty (ukladáme rovnou stranou nahor)

Broskyne z konzervy (scedené)

 

 

1 bal. karamelový puding

cca 400 ml mlieka

Cukor podľa chuti

Postup:

Plát lístkového cesta rozdelíme na polovicu.

 

 

Jednu aj s papierom na pečenie vložíme do menšieho plechu – cesto by malo aspoň trochu zasahovať aj na okraje plechu.

Pečieme pri teplote 200 stupňov dozlatista.

Na cesto uložíme piškóty – rovnou stranou nahor.

 

 

Na piškóty uložíme broskyne a na broskyne nalejeme puding (uvaríme ho klasicky z pudingového prášku, mlieka a cukru).

Na vrch uložíme druhú polovicu cesta, ktoré si narežeme na štvorce.

Pečieme vo vyhriatej rúre pri teplote 200 stupňov dozlatista.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

Video návod:

 

 

Foto: pixabay
Foto: tjn
Foto: pixabay

Najlepšie recepty na dnes