Ak chcete skúsiť niečo ešte chutnejšie, ako sú obyčajné bravčové či kuracie rezne, toto vám určite ulahodí.
Potrebujeme (na tri rezne):
Tri kuracie prsia
150 gramov syra
dve vajcia
Hladká múka
Strúhanka
Soľ a čierne korenie
1 lyžica kyslej smotany zmiešaná s 1 lyžicou horčice
Postup:
Mäso dobre umyte, očistite ho a vodorovne všetky kúsky prekrojte.
Nakrájajte syr na plátky a do zárezov votrite zmes kyslej smotany a horčice. Do zárezov vložte aj kúsok syra.
Okraje mäsa spojíme špáradlami, aby náplň z mäsa nevytiekla.
Mäso obalte v hladkej múke, v rozšľahaných vajciach a nakoniec v strúhanke. Vypražíme, ako klasické rezne, z oboch strán dozlastista.
Vyberieme špáradlá a môžeme podávať.
Prajeme vám dobrú chuť! .-)