Kurací plátok len rozkrojiť, potrieť horčicou a naplniť: Za tieto rezne vás budú hostia nosiť na rukách – rozplývajú sa na jazyku!

Ak chcete skúsiť niečo ešte chutnejšie, ako sú obyčajné bravčové či kuracie rezne, toto vám určite ulahodí.

Potrebujeme (na tri rezne):

Tri kuracie prsia

150 gramov syra

dve vajcia

Hladká múka

Strúhanka

Soľ a čierne korenie

1 lyžica kyslej smotany zmiešaná s 1 lyžicou horčice

Postup:

Mäso dobre umyte, očistite ho a vodorovne všetky kúsky prekrojte.

Nakrájajte syr na plátky a do zárezov votrite zmes kyslej smotany a horčice. Do zárezov vložte aj kúsok syra.

Okraje mäsa spojíme špáradlami, aby náplň z mäsa nevytiekla.

Mäso obalte v hladkej múke, v rozšľahaných vajciach a nakoniec v strúhanke. Vypražíme, ako klasické rezne, z oboch strán dozlastista.

Vyberieme špáradlá a môžeme podávať.

Prajeme vám dobrú chuť! .-)

Najlepšie recepty na dnes