Neobaľujte rezne, toto je stokrát lepšie: Zabudnite na trojobal, toto vylepšenie si zamiluje každý!

Kuracie rezne máme veľmi radi, ale v lete si rada uľahčím prácu a namiesto státia pri rozpálenej panvici radšej trávim čas inak. :-) Tieto rezne sú naozaj fantastické – rýchle, chrumkavé a vhodné aj na grilovanie. Navyše, je to oveľa zdravšie, ako vyprážance.

Potrebujeme:

  • 4 ks kuracích pŕs
  • 30 g horčice
  • 50 g majonézy alebo kyslej smotany
  • 30 ml oleja,
  • 2 lyžičiek medu,
  • 4 strúčiky cesnaku,
  • soľ,
  • červená paprika,
  • mleté ​​korenie

Postup:

Na marinádu všetko zmiešame. Mäsko si umyjeme, nakrájame na čo tenšie plátky a osušíme.

Vložíme do marinády aspoň na dve hodinky (ideálne na noc) a potom len preložíme na plech vystlaný papierom na pečenie.

Pečieme pri teplote 180 stupňov v predhriatej rúre asi 30 minút.


Obrátime a necháme dopiecť.

Ak chcete chrumkavejšiu verziu, obaľte pred pečením v strúhanke a pokvapkajte olejom.

Najlepšie recepty na dnes