Najlepší jahodový krém do letných dezertov – jahodová šľahačka perfektne drží a je úplne jednoduchá na prípravu.
Potrebujeme:
4 plátky želatíny
250 ml smotany na šľahanie
50 g práškového cukru
150 g čerstvých jahôd
Postup:
Plátky želatíny zalejeme studenou vodou a necháme 15 minút napučať. Potom ju rozpustíme v teplom vodnom kúpeli – nevaríme. Smotanu vyšľaháme do polotuha, pridáme cukor a došľaháme. Jahody rozmixujeme, pridáme vlažnú želatínu, premiešame a vmiešame do šľahačky. Ak nechete v šľahačke jadierka, jahodovú hmotu prepasírujte cez jemné sitko.
Najlepšie nápady na váš e-mail
Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.
Prajeme vám dobrú chuť! :-)