Pripraviť perfektný karamelový krém môže byť poriadny oriešok. Prečo si jeho prípravu neuľahčiť a napriek tomu získať vynikajúci výsledok? Vyskúšajte tento fantastický karamelový krém, na ktorého prípravu vám postačia len dve suroviny. Vynikajúco sa hodí do pečených, ale aj nepečených dezertov. Presvedčte sa, že vaše domáce sladké dobroty premení na skutočné delikatesy.
Potrebujeme:
1 plechovku karamelového salka (príp. obyčajné kondenzované mlieko, ktoré prevaríme)
300 g zmäknutého masla
Postup:
V miske ušľaháme zmäknuté maslo na hladkú hmotu. Potom do masla pri nízkych otáčkach zašľahávame po lyžiciach karamelové salko. Šľahanie pri nízkych otáčkach je dôležité preto, aby sa nám obe suroviny nezrazili a v kréme sa nevytvorili hrudky. Pri nízkych otáčkach získame krásny a hladký krém bez hrudiek.
Hotový krém vložíme na cca 30 minút odstáť do chladničky a potom môžeme používať.
Prajeme vám dobrú chuť! :-)
Najlepšie nápady na váš e-mail
Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.
zdroj: zhenskiy-sait