Minútkové cigánske rezne z Vianočných trhov v Budapešti: Netreba ich obaľovať a chutia úžasne!

Pochúťka z Budapešti – výborné rezne na cigánsky spôsob, s lečom a ďalšími výbornými prísadami. Stačí len všetko zmiešať, dať na chvíľu vychladiť a potom len vypražiť na oleji. Jednoduché, chutné a úplne bez práce.

Pochúťka z Budapešti – výborné rezne na cigánsky spôsob, s lečom a ďalšími výbornými prísadami. Stačí len všetko zmiešať, dať na chvíľu vychladiť a potom len vypražiť na oleji. Jednoduché, chutné a úplne bez práce.

Potrebujeme:

750 g kuracích pŕs narezaných na kúsky

250 g Solamylu (možno vám bude stačiť aj 200 g)

300 ml leča

3 vajcia

Soľ, vegetu a čierne mleté korenie

3 lyžice sójovej omáčky

3 lyžice worcesterskej omáčky

2 lyžičky kari korenia

Postup:

V miske si zmiešame vajcia, solamyl, worcesterskú omáčku, lečom a soľ s koreninami. Kuracie mäso zmiešame so solamylom a pridáme aj vaječnú zmes. Dobre premiešame a dáme do chladničky – môžeme si pripraviť večer a robiť na ďalší deň. Dávkujeme naberačkou a vyprážame na oleji z oboch strán dozlatista.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

Najlepšie recepty na dnes