Pochúťka z Budapešti – výborné rezne na cigánsky spôsob, s lečom a ďalšími výbornými prísadami. Stačí len všetko zmiešať, dať na chvíľu vychladiť a potom len vypražiť na oleji. Jednoduché, chutné a úplne bez práce.
Potrebujeme:
750 g kuracích pŕs narezaných na kúsky
250 g Solamylu (možno vám bude stačiť aj 200 g)
300 ml leča
3 vajcia
Soľ, vegetu a čierne mleté korenie
3 lyžice sójovej omáčky
3 lyžice worcesterskej omáčky
2 lyžičky kari korenia
Postup:
V miske si zmiešame vajcia, solamyl, worcesterskú omáčku, lečom a soľ s koreninami. Kuracie mäso zmiešame so solamylom a pridáme aj vaječnú zmes. Dobre premiešame a dáme do chladničky – môžeme si pripraviť večer a robiť na ďalší deň. Dávkujeme naberačkou a vyprážame na oleji z oboch strán dozlatista.
Prajeme vám dobrú chuť! :-)